به گزارش “خط شمال” محمد هادیزاده در این خصوص گفت: صاحبان مرغداریها در سال 1401، سه میلیون 984 هزار و 450 قطعه جوجه را ثبت سامانه جوجهریزی کردند.
وی با بیان اینکه این تعداد جوجهریزی در 51 واحد مرغ گوشتی این شهرستان انجام شد، افزود: با این تعداد جوجهریزی هفت هزار و 570 تن گوشت سفيد در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: با ساماندهی سامانه بازارگاه و خرید و تحویل به موقع نهادههای دامی مانند ذرت و سویا به مرغداران و همچنین متعادل و منطقیبودن قیمت مرغ طی ماههای اخیر تمایل مرغداران برای افزایش جوجهریزی و تولید گوشت سفید بیشتر می شود.
هادی زاده در پایان خاطرنشان کرد: جوجهریزی واحدهای مرغداری شهرستان محمودآباد نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش داشته که این امر موجب افزایش تولید گوشت سفید در امسال خواهد شد.