2

کلینیک تخصصی حیات وحش در آمل و چالوس راه اندازی می‌شود

  • کد خبر : 4588
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۴
کلینیک تخصصی حیات وحش در آمل و چالوس راه اندازی می‌شود
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: کلینیک تخصصی حیات وحش در شهرهای آمل و چالوس احداث و راه اندازی می شود.

به گزارش “خط شمال” عطاء الله کاویان جمعه شب در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه مازندران استانی است که تقریباً وسعتی کمتر از ۱.۵ درصد و جمعیت بیش از ۴.۱ در صدی را به خود اختصاص داده است، افزود: استان مازندران تنوع اقلیمی بسیار متفاوتی دارد وبرای اینکه بتوانیم یک توسعه پایدار در زمینه کشاورزی داشته باشیم، تصمیمات بزرگی گرفته می‌شود که نمونه آن انتقال آب دریای مازندران به استان سمنان است.

وی گفت: با توجه به اینکه در استان سمنان صنایع بسیار گسترده‌ای مستقر شده نگاه‌ها به این سمت رفته که آب دریای مازندران را با عملیات شیرین سازی، به این استان انتقال دهند، اما مسیری که بخواهد بیش از ۲۵۰ کیلومتر لوله گذاری شود، قرار است از چه مناطق حفاظت شده تنوع زیستی جانوری و گیاهی عبور کند.

وی ادامه داد: همچنین امروزه بحث پتروشیمی میانکاله مطرح است که این هم جزو چالش‌هایی است که در این استان رخ می‌دهد و این گونه چالش‌ها در استان‌های دیگر به یک دوره ۱۰ ساله‌ای نیاز دارد اما در این استان در زمان حاضر انجام می‌شود.

کاویان یادآور شد: همزمان با سفر ریاست جمهور به این استان و پیگیری‌هایی که در آن زمان برای آتش سوزی‌های تالاب میانکاله انجام شد، بودجه مناسبی برای اطفای حریق آن اختصاص داده شد و در سه نقطه از این استان، در شهرهایی مثل چالوس آمل و ساری مراکز اطفای حریق احداث خواهد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران ادامه داد: برنامه احداث کلینیک‌های مربوط به درمان حیات وحش در این استان را مد نظر داریم تا اتفاقی که چند ماه گذشته برای یک پلنگ در قائمشهر رخ داد، تکرار نشود و همین موضوع باعث شده فردای این حادثه عازم تهران شوم و طی ملاقاتی با رئیس سازمان محیط زیست، توانستیم ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار بگیریم و ۴۰۰ میلیون تومان دیگر نیز به این اعتبار افزوده است تا بتوانیم کلینیک تخصصی حیات وحش را در شهرهای چالوس، آمل و شهر ساری که از قبل داشتیم را احداث و ارتقا دهیم.

وی افزود: در چند ماه گذشته پای یک رأس شوکا در رامسر در فنس هتل قدیم رامسر گیر می‌کند و این حیوان هنگامی که به آن استرس وارد می‌شود سکته کرده و در مسیر محمودآباد تلف شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران یادآور شد: طبق آمارهای موجود تقریباً سه برابر ظرفیت‌های منابع زیستی ای که در این استان وجود دارد استفاده می‌شود، در صورتی که این آمار در کشورهای دیگر خیلی کمتر است، به خصوص در پیک تعطیلات مشاهده می‌شود که چگونه محیط زیست این استان مورد هجمه قرار می‌گیرد در این شرایط هم باید مدیریت و هم باید آسیب‌های طبیعت را ترمیم کنیم.

کاویان عمده چالش‌های محیط زیست مازندران را بحث پسماند ذکر کرد و گفت: در ۲۴ نقطه مازندران محل دفن و دفع زباله وجود دارد که در هیچکدام از این مناطق دفع بهداشتی اتفاق نمی‌افتد، همچنین حجم زباله‌های تولیدی در مازندران سه هزار و ۵۰۰ تن در روز است و از این حجم زباله حدود ۷۰۰ الی ۸۰۰ تن در روز مدیریت و بقیه در طبیعت رها می‌شود.

وی با عنوان اینکه درشهرهای بابل، قائمشهر، تنکابن و آمل بحران‌های بسیار شدیدی داریم، گفت: تقریباً از ۲.۵ میلیون حجم زباله این شهرها، ۲ میلیون تن زباله‌های دپو شده در منطقه عمارت آمل بوده است.

لینک کوتاه : https://khateshomal.ir/?p=4588

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.