به گزارش “خط شمال” جمشید نیک زاد در گفتوگو با خط شمال با اشاره به فعالیت ۱۵ مربی با سابقه بالای ۱۵ سال در جمعیت هلالاحمر آمل جهت آموزشها، اظهار کرد: از این تعداد پنج مربی تخصصی هستند که به طور رایگان در مهارتهای داوطلبی و کمکهای اولیه به آموزش داوطلبان میپردازند.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۳۰۰ دوره و سالجاری ۴۸ دوره آموزشی به اجرا درآمد که مربیان با محوریت آموزش دانشآموزی ابتدایی با عنوان همتا و دادرس دوره متوسطه ورود یافتند، افزود: این آموزشها در بخش کانون دانشآموزی، دانشجویی، روستایی و طلاب است که خوشبختانه در امر آموزش دانشآموزان بستر یادگیری و استعدادیابی دارند اگرچه تعامل و همکاری مدیران مدارس در این امر لازم است.
نیک زاد گفت: این نهاد آمادگی هرگونه دوره آموزشی کمکهای اولیه را با حضور این مربیان دارد؛ همینطور دورههای تخصصی دستور کار داریم تا در صورت اعلام آغاز شود.
رئیس جمعیت هلالاحمر آمل با اشاره به انعقاد تفاهمنامه این سازمان با دستگاههای اجرایی متعدد در زمان آرامش و بدون حوادث عنوان کرد: تاکنون تفاهمنامههایی با اصناف، حملونقل جادهای و سایر نهادها انجام شده تا آمادگی لازم کارکنان این دستگاهها در مقابل حوادث را داشته باشند.
وی ادامه داد: سازمان جمعیت هلالاحمر کشور به دنبال انعقاد تفاهمنامهای با آموزش و پرورش است تا این آموزش در مقاطع ابتدایی و آموزش کمکهای اولیه بعنوان اولویت جزو دروس آموزشی مدارس قرار گیرد.
نیک زاد با بیان اينکه یکی از وظایف این سازمان آموزش و پیشگیری است که در این زمینه در کانونهای دانشآموزی، دانشجویی، روستایی و طلاب انجام میشود، خاطرنشان کرد: تاکنون مردم به ویژه ساکنان بالادست از این آموزشها استقبال کردند و خواستار برگزاری این آموزشها شدند.
این مسئول با اعلام اینکه جمعیت هلالاحمر آمل در سال گذشته توانست رتبه اول برگزاری دورههای کمکهای اولیه در مازندران را به خود اختصاص دهد، افزود: سال گذشته یکصد مانور ایمنی و زلزله در مناسبتهای مختلف طول سال در مدارس شهری و روستایی برگزار شده است که مورد استقبال دانشآموزان قرار گرفته بود.
وی تصریح کرد: جمعیت هلالاحمر آمل در اجرای استراتژی حوزه فعالیت به دنبال راهاندازی اولین پارک ایمنی و امداد و نجات کشور در آمل است که تاکنون طراحی اولیه احداث آن ترسیم شده است.