به گزارش “خط شمال” مهدی گلی گنجی دانشجوی دانشگاه فرهنگیان ساری در یادمان شهدای طلائیه با بیان اینکه اولین بار است که به زیارت شهدا آمدهام، اظهار داشت: مناطق عملیاتی جنوب برای یک دانشجو معلم از چند جهت اهمیت دارد؛ هم به عنوان یک ایرانی باید بخشی از تاریخ سرزمین خودش، رشادتها و جتانفشانیهای غیورمردان سرزمین خودش را بشناسد و هم اینکه با توجه به رسالت معلمی که بر عهده دانشجو معلم است خیلی مهم است برای انتقال این مفاهیم و آشنا کردن دانش آموزان با قهرمانان واقعی کشورمان ابتدا خودش به یک شناخت کافی و درست رسیده باشد.
وی افزود: خاک اینجاست که برکت دارد و تغییر میدهد و آدم زمینگیر میکند و رشادتهای قهرمانانی که خیلی عزیز هستند و خیلی هم مهجور ماندند و ما کمتر از ایثار و از خودگذشتگیشان میدانیم، مناطق عملیاتی ضمن اینکه ما را با این قهرمانان آشنا میکند یک سری انسانها را به ما میشناساند که کمتر درباره آنها شنیدیم و امیدآفرینی واقعی در این سرزمین رقم میخورد.
این زائر اولی با بیان اینکه هر کدام از این مناطق یک ویژگی خاصی داشت، گفت: مناطق عملیاتی برای همه افراد لازم است از هر نسلی سالانه به آن مراجعه داشته باشند که آیا مسیر را درست رفته یا نه؟ و مناطق عملیاتی یک ترازو است که خودمان را در آن قرار بدهیم که آیا در این مسیر درست میرویم و آنجه که انقلاب ترسیم کرده است در آن مسیر قرار داریم یا نه؟
گلی گنجی ادامه داد: توصیه میکنم به هم سن و سالانم که سالانه در این مناطق حضور پیدا کنند، چون بسیار امیدآفرین است و کمک میکند تا هویت و شناسنامه خودمان که تاریخ کشورمان است یادآوری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ما در طلاییه هستیم که یکی از مناطق مهم به شمار میآید و شهدای زیادی از اینجا آسمانی شدند و رشادتهای شان دل هر انسانی را به درد میآورد و از این جهت که تاریخ یک کشور است امیدآفرین است.