به گزارش “خط شمال” مهیار کمانگری در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه هدف اشکواره جریان سازی هنری فرهنگ عاشوراست، عنوان کرد: حرکت امام حسین ع یکی از مصادیق جهاد تبیین است، که می تواند برای تمامی سنین یک الگوی بمهم و تاثیر گذار باشد.
وی تصریح کرد: با توجه به استقبال خوب و چشمگیر مردم و هنرمندان در چهار دوره قبل که به جرات میتوان ان را جز رویدادهای بزرگ فرهنگی، مذهبی شمال کشور دانست، عنوان کرد ما باید از ظرفیت هنر و رسانه برای انتقال مفاهیم متعالی استفاده کنیم و امیدواریم که با حمایتهای دستگاه های اجرایی همچنان ادامه دارد و دائمی شود.
دبیر پنجمین دوره اشکواره حسینی از ۷ بخش در این اشکواره خبر داد و اظهار کرد: رسانه، تئاترخیابانی، سرود و نقالی، عکس، شعر و داستان کوتاه از بخش های این جشنواره است که امسال برای اولین بار قرار است آثار خلق شده بصورت پادکست و موشن و مدیا های دیجیتال در اختیار علاقمندان قرار بگیرد.
کمانگری در پایان خاطرنشان کرد: در چهارمین اشکواره حسینی ۶۷۰۰ اثر از هنرمندان و فعالان فرهنگی داخلی و کشورهایی چون ترکیه، ایتالیا و یمن شرکت کردند که پیش بینی می شود در دوره پنجم با استقبال بیشتری مواجه شویم.
لازم به ذکر است پنجمین دوره اشکواره حسینی از ۲۸ شهریور ماه لغایت ۷ مهرماه به میزبانی شهرستان آمل برگزار میشود.