به گزارش “خط شمال” دکتر محسنی بندپی در جشنواره تجلیل از خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار شهرستان نوشهر ، با اشاره به آمار نگران کننده تعداد دانش آموزان بدون صندلی در کشور اظهار کرد : بعد از ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی و تلاشهایی که در این زمینه شده است نباید به این آمار رسید که کمبود کلاس و مدرسه داشته باشیم .
وی با بیان اینکه مسیر توسعه از آموزش و پرورش آغاز میشود ، افزود : بر همین اساس یونسکو مسیر توسعه را از فرزندان شروع کرده است و روی آموزش بچه ها سرمایه گذاری کرده است زیرا می داند برای درمان خوب ، کارمند و پزشک خوب و … باید از طریق آموزش فرزندان جلو رفت .
نماینده مردم نوشهر و چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نیازمندی به هزار و ۲۷۶ صندلی برای دانش آموزان در نوشهر گفت : در مازندران نیز کمبود صندلی و کلاس درس وجود دارد که نیازمند کمک خیرین است .
محسنی به سهم ۴۹ درصدی خیرین در ساخت مدارس در کشور اشاره کرد و یادآور شد : سرانه کلاس برای هر آنش آموز ایرانی ۸.۳۹ درصد است در حالیکه این عدد در شهرستان نوشهر ۳.۹ درصد است که بسیار کم است و باید به این فضا اضافه کرد .
وی از تشکیل فراکسیون امور خیریه و خیرین در مجلس برای نخستین بار خبر دادو یادآور شد : در این رابطه جلسات متعددی با خیرین کشور در مجلس برگزار شد .
نماینده مردم نوشهر و چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی بر لزوم فعالیت بیش از پیش دفاتر حقوقی در وزارت آموزش و پرورش ، اداره کل و در سطح شهرستان تاکید کرد و ادامه داد : برای جذب خیرین و ادامه ساخت مدارس و تهاتر زمین نیاز به فعالیت بیشتر از طریق اين دفاتر است .
محسنی با تاکید بر اینکه در کنار توجه به سخت افزار باید به بخش نرم افزار هم توجه ویژه ای صورت گیرد ، افزود : اگر معلمان راضی نداشته باشیم فرزندان درستی تربیت نخواهند شد .
وی تشکیل بخش کوچکی در مجمع خیرین برای رفاه حال معلمان را مورد تاکید قرار داد.
نماینده مردم نوشهر و چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای آموزش به یک معلم آرام نیاز است ، خاطر نشان کرد : برای رفع مشکلات معلمان باید تلاش بیشتری شود تا دانش آموزانی درست تربیت شوند .
مصطفی عابدی مدیر کل آموزش و پرورش استان مازندران با اشاره به کمک خیرین در ایام کرونا به دانش آموزان بی بضاعت در زمینه خرید تبلت و گوشی موبایل و همچنین کمک های مومنانه اظهار کرد : با توجه به عملکرد مثبتی که آموزش و پرورش در ایام کرونا داشت در دیدار با مقام معظم رهبری ، نمره قبولی را از ایشان گرفت.
وی از مراسم امروز به عنوان امربه معروف یاد کرد و گفت : بالندگی شهر به وجود خیرینی است که در بخش های مختلف انفاق می کنند و کارهای خیرخواهانه انجام می دهند .
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه مهیا نمودن فضای کالبدی که بر عهده مجمع خیرین است تنها بخشی از کار است ، افزود : آنچه در ادامه در آموزش و پرورش روی می دهد مابقی کار است که دارای اهمیت زیادی است .
عابدی به نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت دانش آموزان اشاره کرد و یادآور شد : اگر در هر مدرسه در کنار دانش آموزان یه مجمع خیرین فعال شود ، این دانش آموزان از همان ابتدا روحیه انفاق و بخشندگی را یاد می گیرند .
وی از دلایل فشارهای اقتصادی را در کم شدن روحیه بخشتدگی عنوان کرد و ادامه داد: باید روحیه بخشندگی و انفاق را در بچه ها تقویت کرد.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: اگر تعلیم و تربیت به درستی انجام شود به کمی و کاستی ها توجهی نمی شود و در این میان نقش معلمان بسیار حائز اهمیت است .
عابدی تاکید کرد: باید خیر پژوهی را راه اندازی کرد تا فرهنگ انفاق وارد شود .
گفتنیست؛ در پایان به رسم یاد بود از خیرین مدرسه يار شهرستان با اهدای لوح سپاس توسط مسئولين استانی و شهرستانی تجلیل بهعمل آمد.