به گزارش”خط شمال” در ابتدای جلسه دکتر جمال قاسمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران با ارایه گزارشی از توانمندیهای علمی و تحقیقاتی دانشگاه مازندران در حوزه صنعت آب و برق، بر لزوم استفاده مناسب از ظرفیتها و دانش متخصصان دانشگاهی در مسالهیابی و حل مسایل جامعه و صنعت تاکید کرد.
در ادامه دکتر حجت غنودی مدیر فناوری و طرحهای کاربردی دانشگاه، هدف از این نشست را تعامل سازنده و ارتباط پایدار صنعت و دانشگاه در راستای تحقق شعار سال و حل چالشها و رفع موانع کشور با کمک متخصصان صنایع و همراهی محققان دانشگاهی، بیان و ابراز امیدواری کرد: طرحهای تحقیقاتی مورد نیاز وزارت نیرو و صنعت آب و برق استان مازندران توسط پژوهشگران و اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران عملیاتی شود.
در ادامه این نشست، چند تن از اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران، ضمن معرفی توانمندیها و قابلیتهای مختلف دانشگاه، در خصوص موانع و عارضههای حاکم بر روند مناسب اجرای طرحهای تحقیقاتی اظهار نظر کرده، آمادگی خویش را برای اجرای طرحهای تحقیقاتی مشترک اعلام کردند.
شایان ذکر است: مدیران وزارت نیرو و صنعت آب و برق نیز در این نشست ضمن استقبال از تعامل هدفمند با دانشگاهیان و نخبگان علمی، بر ارتباط سازمان یافته و دایمی بین دانشگاه و صنعت آب و برق تاکید داشتند. برهمین اساس مهندس درویشی معاون دفتر آموزش، تحقیقات و فنآوری وزارت نیرو ضمن ارایه گزارشی از ظرفیتها و قابلیتهای همکاری صنعت آب و برق با دانشگاهها، برگزاری جلسات اساتید و جامعه نخبگانی با شرکتهای استانی، تحریک و فعالسازی بخش تقاضای صنعت آب و برق و شرکتهای ذیربط بخش خصوصی در استفاده از ظرفیتهای نخبگانی و خبرگانی متناسب با بخش عرضه، جهتدهی توانمندیهای نخبگان و خبرگان برای پاسخگویی به نیازهای حال و آینده صنعت آب و برق را از جمله برنامههای ارتباطی و تعاملی این وزارت تشریح کرد.