به گزارش قلم شمال آنلاین؛
فرهاد غلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران، از آغاز واکسیناسیون گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال در استان خبر داد و گفت: تاکنون گزارشی مبنی بر ایجاد عارضهای خاص بعد از تزریق واکسن کرونا به کودکان گزارش نشده است.
وی افزود: از آنجایی که سوش امیکرون شیوع بیشتری در اطفال دارد، واکسیناسیون این گروه سنی مورد توجه و هدف قرار میگیرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه حدود ۲۱۲ هزار دانش آموز گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال در مازندران واکسن کرونا تزریق کردند، گفت: در واکسیناسیون این گروه سنی تاکنون مشکلی نداشته ایم و دو نوع واکسن سینوفارم و پاستوکووک به این گروه سنی و گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال تزریق خواهد شد.
این مسوول اضافه کرد: افراد در شرایط اپیدمی علائم سرماخوردگی مانند آبریزش از بینی، سرفه، گلودرد، ضعف، بیحالی و کوفتگی را امیکرون فرض کرده و بر اساس آن اقدامات درمانی توسط پزشکان انجام شود.
روند افزایش مبتلایان به اُمیکرون در مازندران بسیار شتابان است
غلامی بر ضرورت قطع زنجیره تولید بیمار اُمیکرونی تاکید و اظهار کرد: برای رسیدن به این هدف علاوه بر اعمال محدودیتهای دو هفتهای، نیازمند رساندن آمار تزریق دز سوم واکسن کرونا به میزان ۷۰ درصد هستیم.
وی قرنطینه پنج روزه بیماران و اعمال محدودیتها شامل تعطیلی هرگونه تجمع و دورهمی، تعطیلی تالارها، رستورانها، عدم برگزاری مراسم اعم از عزا و دیگر تجمعات بویژه در مناطق نارنجی و قرمز را برای قطع زنجیره انتقال ضروری بر شمرد و هشدار داد: رعایت نکردن پروتکلها نه تنها تداوم افزایش بیماران سرپایی و بستری را در پی دارد، بلکه سبب میشود سیستم بهداشتی و درمانی پاسخگوی نیاز این میزان بیماران نباشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: عادیانگاریها نه تنها ما را با افزایش مرگ و میر مواجه خواهد کرد، بلکه عوارض ناشی از ابتلا به کرونا شامل نارساییهای قلبی، ریوی و کلیوی را هم به افراد تحمیل خواهد کرد.
غلامی در پایان گفت: پویش مقابله با موج ششم کرونا در قالب طرح بسیج واکسیناسیون فعال در مناطق روستایی استان آغاز شد.