به گزارش “خط شمال” دکتر بهروز اسکندرنیا در نشست خبری امروز با اصحاب رسانه اظهار کرد: در یکسال گذشته بزرگترین پشتیبان ما رسانههای استان بودند.
وی افزود: رشته تیراندازی بسیار در استان مستعد است و بالغ بر یکصد هزار شکارچی در استان وجود دارد.
اسکندرنیا خاطرنشان کرد: در بخش دانشآموزی و دانشجویی به راحتی میتوان رشته تیراندازی را جا انداخت و آن را در میان جامعه ترویج داد.
این مسئول، ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ با همه فقدان زیرساختهای لازم، اما افتخارات متعددی توسط ورزشکاران رشته تیراندازی حاصل شد.
رییس هیئت تیراندازی مازندران اعلام داشت: اگر سایت رشته تراپ در استان راهاندازی شود بسیار مورد استقبال قرار خواهد گرفت.
اسکندرنیا با بیان اینکه یکی از رویکردهای حال حاضر ما ساماندهی است؛ عنوان کرد: ما در بحث زیرساختها از ۱۰۰ کمتر از ۹ هستیم و جا برای کار در حوزه زیرساخت چه در اهداف ثابت و چه تراپ بسیار است.
وی گفت: تمام تلاش ما ترویج و توسعه این رشته در میان جامعه و دستگاههای اجرایی است.
این مسئول، بیان کرد: ایجاد استانداردها برای پیشگیری از آسیب و توسعه این رشته بسیار حایز اهمیت است.
رییس هیئت تیراندازی مازندران تاکید کرد: ورزشکاران مازندرانی طی یکسال گذشته در آوردگاههای مختلف آسیایی و جهانی، افتخار آفریدند.
وی افزود: هانیه رستمیان لژیونر مازندرانی است که قراردادی را با یک تیم آلمانی بسته است و نخستین تیرانداز ایرانی است که لژیونر شده است.
اسکندرنیا افزود: در لیگ برتر کشور نیز استان مازندران در رشته تپانچه نائب قهرمان بخش خواهران شدیم. این مسئول، مطرح کرد: محور اصلی ما استعدادیابی است و چهرههای خوبی را شناسایی کردیم.
وی ادامه داد: هزینه فعالیت در این رشته بسیار بالا است و مضاف بر اینکه حضور در مسابقات برون مرزی نیز هزینههای خاص خود را دارد. وی اذعان کرد: شهر به شهر در حال تغییر است و گام جدیدی را برای تیراندازی مازندران تعریف کردهایم که بدنبال تحقق آن هستیم.
رییس هیئت تیراندازی مازندران متذکر شد: باید فضا را برای حضور جوانان در کنار بهرهگیری از تجربه و علم پیشکسوتان، فراهم ساخت. این مسئول، افزود: باید به سمتی پیش برویم که استان مازندران توانایی و قابلیت میزبانی از مسابقات آسیایی و جهانی را داشته باشد.
اسکندرنیا گفت: نسلی که تیراندازی را در استان، حراست کرد میتواند آرام آن را به نسل جدید، انتقال و تحویل دهد. وی عنوان کرد: باید خروجی تمام این برنامهریزیها، افتخار آفرینی ورزشکاران رشته تیراندازی در آوردگاههای برون مرزی باشد.
وی یادآور شد: در تلاش هستیم تا سالن راکد داراب را تحویل بگیریم که دارای فضایی ۱۵۰۰ متری است؛ تا یک سالن ۴۰ خطه با اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی را راهاندازی کنیم که متاسفانه تاکنون از سوی ادارهکل ورزش و جوانان مازندران پاسخ مثبت و رویکرد حمایتی را ندیدهایم.