به گزارش “خط شمال” شکری در این خصوص اظهار داشت: شیرابه زباله هم وارد آبهای سطحی میشود و هم آلودگی آن برای انواع گونههای زیستی خطرناک است و لازم است با آن مقابله جدی کرد هرچند دستوری که رییسجمهور حدود دوماه قبل داد نیز بر زمین ماند و اجرایی نشد و در شهرهایی مثل محمودآباد هم زباله در مجاورت ساحل رها شده است و لازم است توجه بیشتری به آن شود.
شکری در ادامه افزود: موضوع زباله لازم است با کمک مردم مدیریت شود و سرمایه خوبی هم از کنار آن در میآید و لازم است هم مردم و هم فعالان بخش خصوصی وارد شوند و دولت مکانی را تعیین کنند و تفکیک اجزای زباله نیز در این مکان انجام شود و مشکل را بهطور ریشهای حل کنیم. من بسیار بعید میدانم که زبالههای عفونی و بیمارستانی عفونتزدایی شوند.
وی همچنین به زبالههای بیمارستانی اشاره کرد و گفت: من بسیار بعید میدانم که زبالههای عفونی و بیمارستانی، عفونتزدایی شوند و احتمال میدهم به همان صورت در منطقه دفن و دپو رها میشوند و امروز میبینیم در بسیاری از اراضی شالیزاری، زالو، مارمولک، قورباغه، مار و برخی گونههای زیستی دیده نمیشود یا بسیار کم شده است و عمدتاً سمومی که از همین زباله و شیرابه وارد آب و خاک میشوند، موجب نابودی این گونههای زیستی شده است.