مهدی باباجانی با بیان اینکه سطح زیرکشت انجیر در شهرستان گلوگاه ۱۵۰ هکتار است، اظهار کرد: پیشبینی میشود امسال یکهزار تن انجیر از باغات شهرستان برداشت شود.
وی انجیرهای سفید، زعفرانی و سیاه را از مهمترین گونههای انجیر در شهرستان گلوگاه اعلام کرد و افزود: انجیر گلوگاه را میتوان ارگانیکترین انجیر کشور دانست چراکه تولیدکنندگان این منطقه از هیچ کود و سمی برای پرورش استفاده نمیکنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه تصریح کرد: انجیرهای گلوگاه بیشتر به صورت تازه خوری و بساط کردن کنار خیابانها به فروش میرسد و بخشی از آن نیز توسط بانوان این شهر در کارگاههای کوچک خانگی به مربا، سرکه یا شیره انجیر تبدیل میشود.
باباجانی با بیان اینکه ایجاد صنایع تبدلی انجیر چندین سال است در این شهرستان مطرح میشود، گفت: ایجاد صنایع تبدلی انجیر حلقه مفقوده توسعه این شهرستان است که برای ایجاد آن باید تسهیلات و حمایتهای ویژهای انجام شود.