به گزارش “خط شمال” محسن خاکزاد در گفتوگو با خبرنگار ما با بیان اینکه علنی شدنِ مبارزه ی مسلحانه با نظام در تاریخ ۲۸خرداد ۱۳۶۰ بود، اظهار داشت: از همان بهمن ۵۷ در حال تدارک مبارزه بودند و همواره از خطر جنگ داخلی میگفتند به تعبیری با یک عملیات روانی وارد عرصههای سیاسی و اجتماعی شدند.
وی تصریح کرد: ایجاد رعب و وحشت در میان مردم که سرانجام انقلاب اسلامی مانند لبنان و ویتنام خواهد بود سعی در ایجاد تردید در افکار جامعه داشتند.
کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: این هشدار و سخنان رهبر این گروهک /مسعود رجوی/، معنایی جز اینکه آنان یک طرف این جنگ داخلی هستند، نداشت.
خاکزاد ادامه داد: با حمله به پاسگاهها و پادگانها توانستند مقادیر زیاد سلاح جمعآوری کنند و در مرحلهی بعد ایجاد مخفیگاه برای نگهداری همان سلاحهای سرقت شده که هدفی جز جدایی امت از امام و روحانیت نداشتند.
وی افزود: در طی این سالها ( ۵۷ الی ۶۰) این سازمان تلاش کرد تا هوادارانش را علیه نیروهای مردمی بشوراند و کینه و عداوت را در جامعه نسبت به نظام تزریق کند.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: در نهایت در ۲۸ خرداد ۱۳۶۰ اعلام رسمی جنگ مسلحانه علیه نظام کردند که ۱۷۰۰۰ ترور توسط این فرقه از همان اهداف بود.
خاکزاد عنوان داشت: در خلال جنگ تحمیلی نیز بعلت عدم موفقیت در صحنههای سیاسی، با استفاده از سپر انسانی به مبارزه علیه انقلاب با حمایت امریکا و رژیم بعث پرداختند که جنایات آنان از تاریخ محو نخواهد شد.
وی بیان کرد: آخرین و آشکارترین مبارزهی این جبهه2ی باطل، بعد از ظهر ۳ مرداد ۱۳۶۷ بود که با حمایت ارتش عراق توانستند از محور سر پل ذهاب گذشته و اسلامآباد را به تصرف در آورند.
کارشناس مسائل سیاسی یادآور شد: در نهایت در حال عبور از تنگهی پاتاق بودند که با دلیرمردان جمهوری اسلامی ایران روبرو شدند و با حدود ۲۰۰۰ کشته و ۱۰۰۰ زخمی و انهدام ادوات جنگی، با شکست مواجه شدند اما، هنوز در آشوبها و فتنهها و نابسامانیهای اطراف، رد پای آن فرقه دیده میشود.
خاکزاد در پایان خاطرنشان کرد: بهترین آموزه در ۲۸ خرداد، ضمن پاسداشت خون شهیدان و اطاعت از رهبر فرزانه، این است که حیلههای دشمن را بویژه در فضای مجازی شناسایی کنیم و به روایتهای حق محور بپردازیم.