به گزارش “خط شمال” محمد هادیزاده در این خصوص اظهار کرد: از ديرباز مردم منطقه از طريق كندوهاي چوبي استوانه اي كه از تنه درختان ساخته مي شد به نگهداري و پرورش زنبورعسل اقدام می کردند و عسل تولیدی هم به صورت خود مصرفي و مازاد آن براي فروش و در نتیجه كمك به معيشت خانوار مورد استفاده قرار می گرفت. بنابراين اكثر مردم منطقه با نگاه اينكه زنبورداري حرفه ايست كه از نياكانشان به ارث رسيده به توسعه و پيشرفت آن همت گماردند.از طرفي اين موضوع سبب اشتياق سايرين شده و به تدريج افراد ديگري وارد اين صنعت شدند.
وی تصریح کرد: سالانه 12 تن و 440 کیلوگرم عسل مرغوب با ارزش 31 میلیارد و یکصد میلیون ریال در شهرستان محمودآباد تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد افزود: از مجموع عسل تولیدی این شهرستان ۱۰ تن ظرفیت صادراتی به خارج از این شهرستان دارد.
هادی زاده با بیان اینکه عسل جزء مواد غذایی پرانرژی است که علاوه بر خواص فراوان به عنوان مادهی دارویی، نیز استفاده میشود، درمان سرفه، کمک به رفع رفلاکس معده، مسکن زخمها و سوختگیها، رفع بیخوابی، رفع ۷ نوع عفونت، پیشگیری از ابتلا به سرطان و جلوگیری از پیری زودرس را از جمله خواص عسل عنوان کرد.