به گزارش “خط شمال” علی جعفرپور با اشاره به اینکه این مراسم با حضور رعیتپناه معاونت تولیدات گیاهی،بیکی مدیر حفظ نباتات، رمضان مسئول دفتر زراعت سازمان جهاد کشاورزی، صالحی فر مسئول غذا و داروی استان مازندران، خسروی معاونت تحقیقات برنج کشور، رستمی متخصص بیماریهای گیاهی مرکز تحقیقات برنج کشور، مدیران، معاونین فنی و کارشناسان پهنه مدیریت جهاد کشاورزی ، کشاورزان پیشرو و مددکاران ترویجی شهرستانها برگزار شد، اظهار کرد: این روش بهینهسازی عملکرد محصول در عین به حداقل رساندن اثرات منفی بر محیط زیست و سلامت انسان است و نگاهی جامع به مدیریت محصول دارد.
وی ادامه داد: حاصلخیزی خاک، مدیریت آفات و بیماریها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علفهای هرز و استفاده از نهادههای کشاورزی مناسب از جمله موارد مورد توجه در ICM است، استقرار این سیستم با توجه به کنترل و پایش موثر کلیه فرآیندهای تولید انجام میشود.
سخنگوی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد یادآور شد: ستای اجرای برنامههای راهبردی امنیت غذایی و ارتقاء کمی و کیفی بهرهوری تولید محصول استراتژیک برنج و تولید غذای سالم و پایداری حفظ تنوع زیستی در زیستبوم شالیزارهای مازندران در سال زراعی جاری در سطح سه هزار هکتار از شالیزارهای استان مازندران تولید برنج به روش ICM انجام میشود که سهم شهرستان محمودآباد ۲۵۰ هکتار است.