به گزارش “خط شمال” در گفتوگویی با این استاد دانشگاه مطرح شد:
دلیل انتخاب شما به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه فنی و حرفه ای چیست؟ هرسال دانشگاه فنی و حرفه ای از فعالیت های پژوهشی پنج سال اخیر از قبیل مقالات، طرح پژوهشی، کتاب، ثبت اختراع و…. مورد بررسی قرار میدهد در نهایت هرکسی بالاترین امتیاز کسب نموده ا ند به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب می شوند که امسال دو نفر را انتخاب نمودند.
محور اصلی مقالات مورد پژوهش شما در چه رابطه ای بوده است؟ با توجه به رشته تحصیلیم که مدیریت ورزشی است در این زمینه کار کردم.
شما تا کنون چندتا مقاله ارائه داده اید؟ بیش از 60 مقاله علمی و پژوهشی و ISI و ارائه 75 مقاله در کنفرانس های بین المللی(مالزی، ترکیه و هند)و ملی
آقای دکتر به مقالات، کتب و طرح های مطالعاتی که انجام داده اید اشاره بفرمائید ؟ تعداد 9 طرح پژوهشی در سطح ملی و استانی /25تعداد جلد کتاب دانشگاهی را به چاپ رساندم و بیش از 40 رساله و پایان نامه به عنوان راهنما و مشاور بودم.
اگر ممکن است در این سالها موفق به کسب رتبهای شدهاید اشاره کنید:
کسب افتخارات:
1-پژوهشگر برتر دانشگاه فنی و حرفه ای کشور 1402 2-پژوهشگر برتر دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران1402 3- پژوهشگر برتر دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران401-1400 4-مدرس نمونه دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران400-99 5-پژوهشگر برتر دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران1399 6- پژوهشگر برتر دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران1398 7-استاد برتر کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای 1397 8-مدرس برتر آموزش سال 94 وزارت ورزش و جوانان 9-پژوهشکر برتر وزارت علوم و فنآوری 1391 10- مدرس نمونه کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای 1391 11- پژوهشگر برتر کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای 1390 12- پژوهشگر برتر کشوری آموزشکدههاو تربیت معلم های سراسر کشور 1389 13- پژوهشگر برتر کشوری وزارت آموزش و پرورش 1388 14- پژوهشگر برتر استانی آموزش و پرورش و دانشگاه های استان مازندران 1388 15- مدرس نمونه کشوری 1387
|
برای دانشجویان چه توصیه انگیزشی دارید؟ به دانشجویان پیشنهاد می کنم برای آینده خود حتما هدف را مشخص کنید بعد برای هدف بجنگید و هرگز خسته نشوید.
راه رسیدن به موفقیت شما در چیست؟ هر فردی می خواهد به موفقیت برسد باید اولا هدف را مشخص کندو بعد برنامه ریزی، تلاش و پشت کار و صبرو باشد و از شکست نترسد و من هم در پژوهش به هدفم رسیدم و چندسین سال به عنوان مدرس و پژوهشگر انتخاب شدم.
ضمن تشكر از وقتي كه در اختيار ما قرار داديد، در پايان اگر صحبت خاصي برای دانشجویان و جامعه ی دانشگاهیان داريد، بفرماييد.
از دانشجویان میخواهم اگر خود را دانشجو مینامند، واقعا به دنبال علم و کارهای پژوهشی و کاربردی کردن علوم بروند و زمان خود را به بطالت نگذرانند که بعدها چنین فرصتی به دست نخواهد آمد، برای تمام زمانهای خود برنامه داشته باشند.
خواه علمی باشد خواه تفریحی و خواه برای کار و امور اقتصادی و امور دیگر باشد. و اینکه در علم و آموزش و پژوهش دنبال راه های میان بر و سریع نباشند و چنین چیزی در عرصه علم وجود ندارد.
تنها را موفقیت علمی برنامه ریزی بلند مدت و مطالعه و آموزش با کیفیت بالا است.
برنامه ریزی کوتاه مدت هم لازم هست اما طبعا در کوتاه مدت نمی توان موفق شد. اگر هدف تبدیل شدن به یک پژوهشگر و یا دانشمند در کلاس جهانی هست باید دیدگاه شخص عوض شود و زمان خود را وقف این راه کند.