به گزارش “خط شمال” نخبه زیستشناسی دانشگاه مازندران در گفتوگویی اظهار داشت: دارنده گواهینامه از مرکز تخصصی هوش، استعدادیابی و خلاقیت کشور هستم و همچنین در آزمون سازمان سنجش در مقطع دبیرستان نیز موفق به قبولی در مدرسه فرزانگان بابل شدم.
وی افزود: مهمترین مشکلات و کاستیهایی که در مسیر پیشرفت و موفقیت وجود دارد، کمبود مواد و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی است.
توسلی تصریح کرد: توجه بیشتر مسئولان به این رشته می تواند عرصه رشد و ترقی را برای رشته زیستشناسی سلولی و مولکولی هموارتر کند.
وی با اشاره به هدف خود در آینده گفت: امیدوارم بتوانم در رشته خود به درجات عالی دست پیدا کنم و به کشور و جامعه انسانی خدمت کنم.
نخبه زیستشناسی دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: حضور و حمایت مسئولان دانشگاه در پرورش استعدادهای نخبگان بسیار حائز اهمیت است چراکه نخبگان، آیندهسازان و سرمایههای هر کشوری هستند که باید اهتمام ویژهای از سوی مسئولان به آنها گذاشته شود.
توسلی دلیل انتخاب دانشگاه مازندران را برای ادامه تحصیلات سطح علمی بالایی این دانشگاه دانست و افزود: دانشگاه مازندران اساتید برجسته بسیاری دارد. آگاهیدادن به دانشجویان نسبت به آزمونهای علمی – دانشجویی و فراهمکردن بستر مطالعاتی و علمی برای آنان و حمایت از دانشجویان در جهت شکوفایی توانمندیهای آنان.
وی هدف بعدی خود را دستیابی به درجات بالاتر در مقاطع علمی عنوان کرد و گفت: همانگونه که شاعر بزرگ پارسی، فردوسی حکیم گفت: “چو دیدار یابی به شاخ سخن / بدانی که دانش نیاید به بن”. من در حد تجربیات خود میتوانم بگویم که در برابر مشکلات و موانع صبر پیشه کنند، چراکه قطعا نتیجه زحمات و تلاشهای خود را خواهند گرفت. “ز دانش بود جان و دل را فروغ”. باید صبور و تلاشگر باشند و ناامید نشوند و درصورت لزوم از اساتید محترم کمک بگیرند.
نخبه زیستشناسی دانشگاه مازندران در پایان خاطرنشان کرد: قطعا جایگاه امروزم را مدیون حمایتها و تلاشهای دلسوزانه مادر و پدرم هستم. من در یک خانواده فرهنگی بزرگ شدم و همیشه تلاش و کوشش در جهت کسب علم و دانش برایم جایگاه ويژهای داشته است. دوستان عزیزم همیشه حامی و مشوق من در این مسیر بودهاند.