به گزارش “خط شمال” محمد هادیزاده در این خصوص اظهار داشت: از اول امسال تاکنون 74 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان شناسایی شد که همه آنها مشمول اجرای تبصره یک قانون شد و ماموران گشت 131 به محل مراجعه، و دستور توقف عملیات دادند.
به گفته هادیزاده تعداد 29 مورد از سنوات گذشته و تعداد 74 مورد از اول امسال تاکنون جمعاً تعداد 103 مورد کاربری غیرمجاز مشمول اجرای تبصره (۲) شدند و دیوارکشیها و فنسهای نصب شده در اراضی کشاورزی تخریب شد.
مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد ادامه داد: سه مورد بنای کامل در اراضی کشاورزی نیز با اخذ رای از احکام قطعی قلع و قمع با هماهنگی شعب اجرای احکام قضایی این شهرستان اجرا گردید.
وی اظهار داشت: از زمان تصویب و اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی، هرگونه ساخت و ساز در اراضی کشاورزی بدون مجوز، تغییرکاربری غیرمجاز تلقی میشود و امور اراضی موظف به برخورد با آن است.
این مقام مسئول درخصوص زمینهای کشاورزی رها شده نیز گفت: اگر مالکی زمین کشاورزی را به عمد کشت نکند، ما موظف هستیم به مالک اخطار دهیم که زمین را کشت کند و اگر زمین کشاورزی بدون دلیل موجه به مدت پنج سال، کشت نشود، قابلیت مصادره، مزایده و انتقال به افراد اهل را دارد.
در پایان هادیزاده ، زمین را سرمایهای برای نسلهای آینده دانست و تاکید کرد: زمین بستر غذا، کشاورزی و زیست انسانی است و از این رو باید از آن حفاظت کرد.