به گزارش” خط شمال” مهدی صادق کوهستانی بخشدار مرزن آباد در این مراسم با بیان گزارشی اجمالی از دوره سه ماهه سرپرستی خود در این جایگاه، گفت: خدا را شاکرم که نعمت خدمت به مردم عزیز این منطقه بر اینجانب ارزانی شده و سرم را بالا نگه میدارم که حتی در این مدت ۳ ماه و اندی سرپرستی بخشداری مرزن آباد نیز برای خدمت به اهالی این منطقه عقب ننشستم.
بخشدار جدید مرزن آباد تعامل و همدلی مسئولین در این منطقه را عامل پیشرفت بخش مرزنآباد دانست و افزود: برای توسعه و اعتلای بخش مرزنآباد تمام توانم را میگذارم.
دکتر علی قاسمی فرماندار شهرستان چالوس در این مراسم با اشاره به لزوم وحدت و هم افزایی بین مدیران دستگاههای اجرایی اظهار داشت: مسئولین برای خدمت باید به سمت مردم بروند.
فرماندار چالوس در ادامه از امام جمعه مرزن آباد در حمایت و همراهی با مدیران و دستگاههای اجرایی تقدیر و تشکر کرد و بیان کرد: نگاه دولت انقلابی و جهادی دکتر رئیسی کار و خدمت به مردم است و ماهم همین شیوه را بهعنوان الگو پذیرفتیم.
دکتر قاسمی تصریح کرد: با راه اندازی میز تولید و اشتغال در بخشداری میتوان اقدامات موثری در این زمینه انجام داد و در این راستا از بخشدار مرزن آباد می خواهم از همه ظرفیت های بخش جهت توسعه و سازندگی در روستاها استفاده کند.
نماینده عالی دولت در شهرستان چالوس با این بیان که شهر و بخش مرزن آباد نیازمند توجه و حمایت مسئولانه همه مدیران است ، افزود : قرار داشتن مرزن آباد در محور مواصلاتی به جاده کندوان و چالوس ، مرزن آباد را در بسیاری از زمینه ها دارای شرایط خاصی نموده که با استفاده درست از همه ظرفیت های موجود در منطقه ، با انجام برخی فعالیت های مورد نیاز توسط مسئولین و دستگاه های اجرایی ، میتوان عملاً توسعه در بسیاری از بخش ها را در این منطقه شاهد بود .
مهدی صادق کوهستانی بخشدار جدید مرزن آباد در گفتگویی با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: طبق سرشماری نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ بخش مرزن آباد دارای جمعیتی حدود ۲۱ هزار نفر است که از این جمعیت ، حدود ۷ هزار نفر جمعیت شهری و ۱۴ هزار نفر جمعیت متعلق به روستاهای مرزن آباد است .
وی اضافه کرد: بخش مرزن آباد دارای ۱۰۳ پارچه آبادی و روستا است و بحمدالله چه روستاهای کوهستانی و چه بیرون بشم دارای ظرفیتهای فراوانی در حوزه گردشگری است.
صادقی ادامه داد : مرزنآباد با دارا بودن مناطق بکر طبیعی ، آبشارهای متعدد ، دشت ، غار و کوه و جنگل دارای خانه های متعدد بوم گردی و فعال در جهت جذب توریست و مسافر است .
بخشدار مرزنآباد گفت : برخی روستاییان و اهالی بخش مرزن آباد مشغول به فعالیت هایی چون : کشاورزی و تولیدات گیاهان دارویی و عرقیجات حاصل از آنها و میوه های ناب کوهستانی همچون سیب و به و مشتقات حاصل از آنها (مرباها و ترشیجات مختلف) هستند که این فعالیت ها مصداق توسعه درآمد پایدار در مناطق روستایی است.
وی تولید فرش توسط حدوداً ۴۰ بانوی هنرمند در منطقه گویتر مرزن آباد ، دامپروری و تولیدات لبنیات و تولید برنج در متکارودبار که در شهرهای اطراف زبانزد است را از دیگر تولیدات و فعالیتهای اهالی این منطقه برشمرد و افزود : قطعاً در جهت توسعه اشتغال و درآمد پایدار در بخش مرزن آباد از هرگونه ظرفیت شهرستانی و استانی استفاده خواهیم کرد تا بتوانیم در راستای سیاست های عمومی دولت جهادی و انقلابی ، در مرزن آباد و در حوزه روستایی برای مردم گام های مثبتی برداریم .