1

رونق کشاورزی در محمودآباد با طرح‌های ترویجی/ از برنج تا گل و گیاه

  • کد خبر : 18564
  • ۰۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۳
رونق کشاورزی در محمودآباد با طرح‌های ترویجی/ از برنج تا گل و گیاه
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد گفت: در سال گذشته با اجرای ۱۹ سازه ترویجی و برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی متعدد، گام‌های مهمی در راستای توسعه کشاورزی و ارتقای دانش فنی کشاورزان منطقه برداشته شد.

به گزارش خط شمال ؛ محمد هادی‌زاده امروز ۵ فروردین در جمع خبرنگاران گفت: در راستای توسعه پایدار کشاورزی، اداره ترویج این مدیریت در سال گذشته اقدام به اجرای طرح‌های متعددی از جمله سایت‌های الگویی تولیدی ترویجی، کانون‌های یادگیری، پروژه‌های تحقیقی ترویجی، مدارس در مزرعه (FFS) و واحدهای نمایشی مزرعه الگویی برنج کرده است.

وی با اشاره به اینکه آموزش روستازادگان با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان در ۱۰ مدرسه متوسطه اول با هدف کشاورزی پایدار، حفظ کاربری اراضی و امنیت غذایی برگزار شد، افزود: براین اساس تعداد ۱۱ سایت الگویی با محوریت تولید برنج، سبزی و صیفی‌جات و گل و گیاهان زینتی در این شهرستان ایجاد شده است.

هادی‌زاده ادامه داد: اداره آموزش و ترویج شهرستان محمودآباد تعداد سه کانون یادگیری در روستاهای یوسف‌آباد، گل‌محله و وازیک با موضوعات تخصصی برنج، گل و گیاه و سبزی و صیفی با هدف انتقال دانش و تجربیات بین کشاورزان منطقه نیز برگزار کرد.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد اظهار کرد: با همکاری موسسه تحقیقات برنج آمل در اجرای دو پروژه تحقیقی ترویجی در روستاهای زرداب و گل‌محله، و همچنین دو دوره مدرسه در مزرعه با موضوع مرکبات در روستاهای برنجده و زرداب و نیز اجرای سه واحد نمایشی مزرعه الگویی برنج در روستاهای حاجیکلاسفلی، کلمرزعلیا و متوریج از دیگر اقدامات این اداره در سال گذشته بوده است.

او تصریح کرد : برگزاری دو روز انتقال یافته‌ها با موضوع کشت مکانیزه برنج با همکاری مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز، انجام ۶ بازدید ترویجی از گلخانه‌ها، مزارع برنج و واحدهای پرورش قارچ به منظور تبادل تجربیات، اجرای طرح پتانسیل عملکرد برنج در روستای برنجده و برگزاری ۱۸ روز مزرعه با موضوعات مختلف در مزارع تولیدی از دیگر برنامه‌های اجرا شده در این راستا بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه اداره آموزش و ترویج شهرستان محمودآباد در زمینه آموزش و توانمندسازی کشاورزان، ۱۳۴ کارگاه ترویجی با حضور ۱۸۲۹ نفر و ۱۵۵ دوره آموزشی با شرکت ۲۴۹۶ نفر از بهره‌برداران برگزار کرده است، خاطرنشان کرد: اجرای سه طرح سلامت تغذیه ویژه زنان روستایی در روستاهای میرعلمده، ابوالحسن‌آباد و حاجیکلاسفلی با هدف تولید محصول سالم و اصلاح الگوی تغذیه و ایجاد یک سایت الگویی طیور بومی در روستای سیاهرودسر با هدف توانمندسازی زنان و ایجاد اشتغال از دیگر اقدامات این اداره در سال جاری به شمار می‌رود.

به گزارش خط شمال ؛ شناسایی و تکمیل پرونده نمونه‌های بخش کشاورزی و تشکیل اتاق اصناف کشاورزی در شهرستان از جمله اقدامات مهم در راستای ساماندهی و حمایت از فعالان این حوزه بوده است.

لینک کوتاه : https://khateshomal.ir/?p=18564

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.