به گزارش خط شمال؛ محمد هادیزاده با اعلام این خبر گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳، تعداد ۶ میلیون و ۵۹۸ هزار و ۵۶۶ قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی شهرستان محمودآباد با هدف تأمین امنیت غذایی و تنظیم بازار انجام شده است.
وی افزود: این میزان جوجهریزی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، افزایش یک میلیون و ۲۵۸ هزار قطعهای را نشان میدهد که معادل رشد ۲۴ درصدی است.
هادیزاده تصریح کرد: پیشبینی میشود با این تعداد جوجهریزی، حدود ۱۱ هزار و ۸۷۷ تن گوشت سفید تولید و به بازار عرضه شود.
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد در ادامه گفت: در حال حاضر ۵۳ واحد مرغداری تولید مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ۱۹۱ هزار قطعه در این شهرستان فعال هستند و در راستای افزایش تولید و تأمین نیازهای بازار تلاش میکنند.