16

رابطه عاشقانه؛ از کربلای حسین تا کربلای ایران/ اینجا با پوشش زاهرایی زیارت می‌کنند

  • کد خبر : 7944
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۰
رابطه عاشقانه؛ از کربلای حسین تا کربلای ایران/ اینجا با پوشش زاهرایی زیارت می‌کنند
شلمچه و غریبی آن، رابطه‌های عاشقانه و ماه عسل‌ها را به سوی خود کشانده است تا تجلی‌گاه فرهنگ شهدایی باشد؛ کربلای ایران زمین آنقدرها دیدنی‌ست که برای رسیدن به آن می‌توان از همه چیز گذشت حتی از هزینه‌های بالای ماه عسل و سفرهای رویایی.

به گزارش “خط شمال” عشق در قلمرو خاک شلمچه چنان روح نواز است که زوج‌های جوان از جای جای ایران قرار عاشقی خود را اینجا نوشته‌اند تا زندگی شهدا الگو و چراغ راه زندگیشان باشد.

قلب‌ها با وجود این بوی عطرآگین تند تند می‌تپد؛ کنار هم و قدم به قدم، دست در دست راهی را می‌پیمایند که انتخابشان بوده و گره زدن رابطه عاشقانه با یاد شهدا؛ در این بین پوشش زهرایی آن‌ها حین زیارت یادمان‌های شهدا دیدنی است.

به گفته دو زوج زائر راهیان نور؛ شروع زندگی در سرزمین ایثار و شهادت برایشان تجدید پیمان با شهدا خواهد بود بنابراین پای گفت‌وگوی آنان نشستیم تا از خاطره‌هایشان بگویند.

سیره شهدا؛ الگوی راه ما است

روحانی بسیجی که تازه داماد است و برای گذراندن ماه عسل به سفر راهیان نور آمد، با اشاره به مراسم عروسی  ما در روز ولادت باسعادت حضرت سیدالشهدا(ع) برگزار شد، اظهار داشت: اولین سفر یا همان ماه عسل خود را راهیان نور آمدیم.

وی سیره شهدا را الگوی راه زندگی خود دانست و افزود: وظیفه یک روحانی تلبیغ فرهنگ شهدایی است و به حرمت خون پاک شهدا مدیران باید با کار جهادی به مردم خدمت کنند.

این زائر شیرازی خاطرنشان کرد: توصیه ما به تازه عروس و دامادها سفر به راهیان نور است و آرامشی  زندگی خود را از شهدا بخواهند و بدانند که این آرامش اینجا وجود دارد.

خاطره‌سازی با عکس‌های دو نفره‌مان

نو عروس شیرازی زائر راهیان نور نیز در ادامه می‌گوید: چهار بار در زمان مجردی به این سفر معنوی آمده‌ام اما فکر نمی‌کردم روزی ماه عسلم را اینجا باشم.

وی خاطرنشان کرد: اینجا پر از آرامش است و سعی می‌کنیم تا با عکس‌های دو نفره‌مان خاطره زیبا از این سفر معنوی داشته باشیم.

خاطرات شهدا را به نسل بعد منتقل کنیم

سید علی هاشمی زائر مازندرانی با اشاره به اینکه خادم‌الشهدا بودن کاری دلی است، گفت: آرام‌ترین نقطه ایران همینجاست و آرامش را در آن موج می‌زند.

وی عنوان داشت: وظیفه ما در قبال شهدا انتقال فرهنگ شهدایی و خاطراتشان به نسل جوان است تا شاهد حفظ و پیشرفت نظام جمهوری اسلامی باشیم.

این زائر مازندرانی یادآور شد: به‌عنوان خادم‌الشهدا باید فرهنگ ایثار و رشادت‌های رزمندگان دفاع مقدس برای نسل جوان تبیین کنیم تا جوانان و نوجوانان ما فریب دشمن را نخورند.

راه مادرمان زهرا (س) را باید ادامه دهیم

مطهره غلامی زائر مازندرانی نیز در ادامه گفت‌وگوی همسرش می‌گوید: با حجاب و عفاف داشتن باید ادامه دهنده راه مادرمان حضرت زهرا (س) باشیم و این فرهنگ باید به دختران نوجوان نیز منتقل شود.

وی خاطرنشان کرد: تا آخرین قطره خون ادامه دهنده راه شهدا خواهیم بود چراکه هر چه برای شهدا کار انجام شود باز هم کم است.

این زائر مازندران در پایان گفت: سه سال پیش مهمترین تصمیم زندگی خودمان را در طلاییه گرفتیم و بعد از کرونا امسال با همسرم راهی این سفر معنوی شدیم که حس و حالش قابل توصیف نیست.

گفتنی است هشت سال جانانه جنگیدن رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی ایثار بزرگی است که باید با فرهنگ‌سازی مناسب در راستای ترویج آن به نسل آینده تلاش کنیم.

لینک کوتاه : https://khateshomal.ir/?p=7944

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.