3
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران:

حماسه اسلامی ششم بهمن آمل به انقلاب حیات دوباره بخشید

  • کد خبر : 2965
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۰
حماسه اسلامی ششم بهمن آمل به انقلاب حیات دوباره بخشید
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در مازندران گفت: حماسه اسلامی ششم بهمن آمل در سال ۶۰ به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی حیات دوباره بخشید.

به گزارش قلم شمال آنلاین؛ سردار عبدالله ملکی امروز در حاشیه برگزاری مراسم بزرگداشت حماسه اسلامی ششم بهمن آمل در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال ۶۰ مشکلات زیادی در بحث ضد انقلاب‌های داخلی داشتیم علی‌رغم اینکه جنگ نیز بر ما تحمیل شد.

وی افزود: قبل از جنگ ضد انقلاب‌های داخلی از جمله منافقین در داخل کشور مشکلات عدیده‌ای ایجاد کرده بودند که اوج آن در ۳۰ خرداد سال ۶۰ جنگ مسلحانه در تهران بود.

این مسئول تصریح کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی چه در قبل جنگ و بعد از آن توسط گروه‌های ضد انقلاب دچار مشکل شده بود و جنگ‌های مسلحانه و اختلافات زیادی شکل می‌گرفت.

سردار ملکی خاطرنشان کرد: بخشی از مشکلات در استان مازندران ورود کمونیست‌ها و ضدانقلاب‌ها در جنگل‌های مازندران بویژه آمل بود و حمله مسلحانه ضد انقلاب در روز ششم بهمن به شهر آمل اوج آن بود.

وی ادامه داد: کمونیست‌ها در این اقدام ضد انقلابی درصدد گرفتن شهر آمل و در پی آن سایر شهر‌های مازندران بودند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران گفت: کمونیست‌ها با ورود به شهر آمل با سنگر عظیم مردم مواجه شدند؛ این سنگر تفکر و بصیرت و عشق به نظام اسلامی بود.

سردار ملکی یادآور شد: مردم آمل رزمندگان زیادی در عرصه جنگ در مرز‌های ایران داشتند و با آن نگاه در برابر کمونیست‌ها قرار گرفتند و در نهایت هزار سنگر مردمی ساخته شد.

وی بیان کرد: دشمن زمانی‌که حضور مردم را در صحنه دفاع دید متوجه شد که نمی‌تواند در این موفق باشد.

این مسئول اظهار داشت: مردم آمل در این مبارزه چند ساعته ۴۱ شهید دادند که یکی از این شهدا بانوی رزمنده شهید سیده طاهره هاشمی بوده است.

سردار ملکی تصریح کرد: حضرت امام (ره) در وصیت‌نامه سیاسی الهی خود از تنها شهری که نام برد؛ آمل بود که نشان دهنده دفاع مردمی؛ مردم منطقه محسوب می‌شود.

وی گفت: امسال بزرگداشت چهلمین سال این حماسه بزرگ مردمی به‌صورت بین‌المللی با نام همایش مقاومت برگزار شد و علت نام‌گذاری این است که مقاومت مردم آمل و نیرو‌های نظامی آن، همان مقاومت رزمندگان دفاع مقدس بود و مقاومت رزمندگان دفاع مقدس همان مقاومت صحرای کربلا و رزمندگان عاشوار است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در مازندران افزود: این خط مقاومت از صدر اسلام به عاشورا و از عاشورا به دفاع مقدس و مردم آمل ادامه یافت و همچنان نیز در جبهه مقاومت ادامه خواهد داشت.

سردار ملکی در پایان خاطرنشان کرد: حماسه بین‌المللی مقاومت آمل را همیشه باید زنده نگه بداریم چراکه این حماسه به انقلاب حیات دوباره می‌دهد.

لینک کوتاه : https://khateshomal.ir/?p=2965

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.