به گزارش “خط شمال” میثم مهدیپور مسئول قرارگاه جهادی فَلق در استان مازندران در گفتوگو با خبرنگار ما با بیان اینکه در دانشگاه علوم پزشکی بابل در رشته بیهوشی فارغالتحصیل شدم، اظهار داشت: همسرم خانم زینب حسنزاده در رشته علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی بابل فارغالتحصیل شدند و آشنایی ما از همان دانشگاه و فضای فعالیتهای جهادی بود، سال 98 ازدواج کردیم.
وی افزود: ماحصل ازدواج ما دو فرزند، یک پسر 3 ساله و یک دختر 3 ماهه است؛ بیست روز بعد ازدواج اولین اردوی جهادی مشترکمان را به شهرستان سوادکوه رفتیم تا در فعالیتهای درمانی کمک حال باشیم.
مسئول قرارگاه جهادی فَلق مازندران تصریح کرد: دی ماه همان سال شهادت حاج قاسم را شنیدیم و بعد آن در اواخر دی ماه سیل سیستان و بلوچستان را شاهد بودیم که با همسرم برای کمک در حوزه درمانی در قالب گروه جهادی اعزام شدیم.
مهدیپور ادامه داد: حدود یک ماه در آن مناطق سیلزده برای کمک ماندیم و نزدیک 60 روستا را تحت پوشش کمکهای درمانی، بستههای غذایی و … قرار دادیم.
وی با اشاره به اینکه بعد از حضور در مناطق سیلزده فکر تشکیل قرارگاه جهادی در ذهن ما افتاد، گفت: با استخاره از قرآن و باز شدن نام سوره فَلق؛ اسم گروه جهادی نیز فلق نامیده شد.
مسئول قرارگاه جهادی فَلق مازندران بیان کرد: از اواخر سال 98 و تشکیل گروه جهادی به شیوع بیماری کرونا رسیدیم و درگیر کار جهادی در حوزه شدیم، در همان ابتدای کار بیشتر در حوزه آموزش با برپایی دو چادر در میدان مرکزی شهر (بانوان و آقایون) به مردم اطلاعرسانی میکردیم.
مهدیپور عنوان داشت: بعد از چهار روز با اتفاقی برخورد کردیم خانمی با حجاب معمولی و میانسال که درصدد پرسش این موضوع شد که در این شرایط بیماری به جای آموزش باید به فکر مردم بود که با کمبود ماسک مواجه هستند.
وی خاطرنشان کرد: این جمله تلنگری شد که به فکر آن باشیم تا تامین مواد اولیه را در دستور کار جهادی قرار دهیم، حدود 9 اسفند ماه بود که در فکر راهاندازی کارگاه تولید ماسک شدیم و 12 اسفند بعد سه روز اولین کارگاه تولیدی در شمال کشور شروع بکار کرد.
مسئول قرارگاه جهادی فَلق مازندران افزود: با خرید پارچه مورد نیاز و نظارت و تایید دانشگاه علوم پزشکی بابل کار شروع شد و کمک کردیم بعد آن تا کارگاههای دیگر در شهرستانها راهاندازی شود.
مهدیپور با بیان اینکه من و همسرم با نگاه جهادی آشنا بودیم، گفت: ما تصمیم گرفتیم تا روند و مسیر زندگی خودمان را به گونهای ادامه دهیم که تحت تاثیر دیگران نباشد و مانع کار جهادی ما نشود.
وی تصریح کرد: سبک زندگی برای ادامه روند کار جهادی بسیار مهم است که آیا تعلقاتی که داریم مانع کار میشود یا خیر؛ با یک عقد ساده زندگی را شروع کردیم و ماحصل ما همان اعزام به مناطق سیلزده بود.
مسئول قرارگاه جهادی فَلق مازندران بیان داشت: بدون برگزاری مراسم عروسی راهی شروع زندگی شدیم و با آن هزینهها به افراد نیازمند کمک کردیم؛ آن چیزی که وجود دارد سادگی بود و وسایل زندگی ما ساده و ایرانی بدون تجملات بود.
مهدیپور در ادامه افزود: سالهای طولانی در گروه جهادی حضور داشتیم و فعالیت میکردیم تا اینکه به ازدواج و تشکیل گروه جهادی رسید و برای تداوم فعالیت و انرژی درست مصرف کردن، روند را متمرکز بر یک استان و کمک کردیم.
وی یادآور شد: از سال 1400 طرحی را با عنوان طبابت کریمانه در 4 بخش پزشکی، عمرانی، دندانپزشکی و دامپزشکی شروع کردیم که تمامی حوزهها با فعالیت مشخص عملکرد و اقدامات انجام میدهند.
مسئول قرارگاه جهادی فَلق مازندران گفت: طی سه سال گذشته 7 سفر به مناطق سیستان و بلوچستان در تاریخهای رحلت امام (ره) و دهه فجر داشتیم که کار فرهنگی نیز از جمله برگزاری اردوهای راهیان نور خانوادگی را شامل میشود.
مهدیپور اظهار داشت: در هر سفر به صورت میانگین حدود 70 نفر به اردوی جهادی اعزام میشوند که یک سوم خانمها هستند؛ برنامه اربعین و موکب سیار درمانی انجام شد که سال گذشته حدود هزار و سیزده پزشک و کادر درمان درگیر کار بودند.
وی گفت: دغدغه ما در استان سیستان و بلوچستان این است که برپایی چادر بیمارستان صحرایی و اجرای طرح طبابت کریمانه را داشته باشیم، درصدد برآیند کلی برای آمادهسازی یک پروپزال در حوزه درمانی در این مناطق و تداوم فعالیتها است.
مسئول قرارگاه جهادی فَلق مازندران در پایان اظهار کرد: اعضای 11 نفره اصلی قرارگاه در تخصصها و ردههای سنی مختلف هستیم که در کنار هم قرارگاه در حال فعالیت است