5

اهمیت خبرنگاران بر ایجاد مشارکت مردمی بر پای صندوق‌های رای/ کار خبرنگار در راستای فلسفه قیام امام حسین (ع) است

  • کد خبر : 11025
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۰
اهمیت خبرنگاران بر ایجاد مشارکت مردمی بر پای صندوق‌های رای/ کار خبرنگار در راستای فلسفه قیام امام حسین (ع) است
سرپرست فرمانداری آمل با اشاره بر اهمیت انتخابات در حوزه‌های اجتماعی و سیاسی یک جامعه تاکید بر جایگاه و نقش خبرنگاران بر ایجاد مشارکت مردمی بر پای صندوق‌های رای داشت.

به گزارش خط شمال، ذات الله زارعی در همایش تجلیل از خبرنگاران این شهرستان به مناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار قلم را یکی از ابزار اصلی و مهم برای خبرنگاران عنوان و اظهار کرد: این ابزار می‌تواند هم باعث هدایت و هم بردن به سمت و سویی شود.

وی با بیان اینکه کار خبرنگار در راستای فلسفه قیام امام حسین ع است، عنوان کرد: فلسفه قیام عاشورا، امربه معروف و نهی از منکر است، اگر نبود قیام امام حسین ع تا به امروز وجود نداشت.

زارعی اهمیت روز خبرنگار به نوعی همان کار زینبی بعد از واقعه کربلاست، گفت: جامعه را عده‌ای حسینی و عده‌ای زینبی شامل می‌شود و اگر این دو نباشند یزیدی تقسیم می‌کنند، که طبیعتا شیعیان ما در گروه سوم قرار ندارند، با وجود اینکه با قرآن سوزی می‌خواهند، شیعیان را در حاشیه قرار دهند.

وی عنوان کرد: به واسطه کار زینبی که توانست واقعه کربلا را روایت‌گری کند، خبرنگار نیز رسالت الهی را بر عهده دارد و با بصیرت افزایی با جهل و نادانی مبارزه می‌کند و اجازه نمی‌دهد جامعه توسط حقه بازان هدایت شود و این جایگاه ویژه و ممتازی برای خبرنگاران است.

سرپرست فرمانداری ویژه آمل نقش خبرنگار را در حوزه اجتماعی در امیدآفرینی نقش بی‌نظیری بیان و مطرح کرد: دشمن در پی القای ناامیدی است و می‌خواهد مردم را ناامید کند و با القای انگار ناکارآمدی نظام، احساس حقارت در جامعه ایجاد کند.

وی به تاکید برجسته کردن نقش امیدآفرینی در جامعه اظهار کرد: به این معنا نیست واقعیت‌ها را مطرح نکنیم، برخی از چیزها اشکال وجود دارد و با برجسته کردن ممکن است موجی از ناامیدی ایجاد کند.

زارعی با بیان اینکه ابزار باید در راستای هدف باشد تا سلامت در کار را ایجاد کند و امیدآفرینی در جامعه بسیار مهم است، افزود: به این معنا نیست که خبرهای واقعی را عنوان نکنيم، امیدآفرینی در راستای واقعیت جامعه باید باشد تا اگر فساد و یا مسئله ای ایجاد شد، تا جایی که می‌توانیم قلم به نحوی باشد که امیدآفرینی را دنبال کند.

وی فرهنگ را در ذات حرفه خبرنگاری دانست و اظهار کرد: بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی در ذهن مردم جامعه به عنوان یک عمل نامناسب و یا یک مورد ارزش قرار خواهد گرفت و از این جهت کج روی و انحرافات را اصلاح کند و مسیر را برخی از افراد به انحراف کشیده شدند که نقش خبرنگار در اینجا برجسته است.

این مسئول با اشاره به اینکه انتخابات هم در حوزه اجتماعی و هم در بخش سیاسی است، گفت: حماسه‌ها با کمک خبرنگاران و مشارکت مردم، واگرایی جامعه را به همدلی سوق می‌دهد و واگرایی اصلا به نفع مردم نیست، اصحاب رسانه در ایجاد فضای همدلی و همگرایی نقش آفرین هستند و می‌توانند فضایی سالمی را ترویج کنند.

لینک کوتاه : https://khateshomal.ir/?p=11025

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.