به گزارش خط شمال، درخت موجب شادی طبیعت و افزایش اکسیژن می گردد، درختان مظلوم و بی پناه موجب حمله انسانها قرار می گیرند و از پای در می آیند و زندگی مفیدشان تمام می شود، کسانی که اقدام به قطع درختان می کنند باید خوب بدانند که زندگی خود و فرزندان خود را در آینده به خطر انداخته اند و کسی نمی تواند کاری برایشان انجام دهد. زندگی انسان به طبیعت وابسته است و هرکس که به طبیعت ضربه و یا لطمه بزند به خودش ضربه زده است.
چه کسی اجازه قطع تعدادی از درختان در حریم رودخانه خیابان خورشید در کوی دریای 9 را داده است؟؟
موضوع قطع تعدادی اصله درخت حریم رودخانه « خیابان خورشید کوی دریای9 ، نخستین بار توسط پایگاه خبری خط شمال رسانهای شد.
باتوجه به بازدید میدانی خبرنگار این پایگاه از محل قطع درختان و همچنین جهت بررسی علت قطع شدن تعدادی از درختان در حریم رودخانه خیابان خورشید کوی دریای9، با دکتر رحیمی رئیس شورای شهرمحمودآباد تماس گرفته ایم تا علت را جویا شویم.
توضیحات رئیس شورای شهر
دکتر امیر علی رحیمی ، رئیس شورای شهر محمودآباد گفت: یکی از کارهای مورد توجه شورای ششم و شهرداری، احداث دیواره برای انهار مهم شهر است.
وی اظهار کرد: اگر پشت آموزش و پرورش هم بروید می بینید دو طرف نهر دیواره زده ایم و این دیواره ها از تجاوز به انهار واز بحران آبگرفتگی جلوگیری خواهد کرد.
دکتر رحیمی افزود:درختان صنعتی مثل صنوبر، در حاشیه رودخانه ها به نوعی به شکل خودجوش توسط مردم غرس شده بود،به هرحال دیواره زیباتر و استاندار دربیاد برخی از این درختان که به نوبت به نوعی در زمانی جایی که ستاد بحران مشخص کرد که این منطقه آسیب پذیری و بحران زا است، این درختان با مجوز کمیسیون ماده 7 توسط شهرداری قطع می شود و چوب ها آن باسکول می شود و هزینه به حساب شهرداری واریز می شود.
رئیس شورای شهرمحمودآباد ادامه داد: بعداز احداث دیواره فضای پشت دیواره مجددا درختان بومی منطقه را به نوعی غرس می شود و فضای سبز منطقه را هم دوباره بتوانیم احیا کنیم.
وی یادآور شد: اگر از شهرود آهومحله تا تلیکسر بازدید کنید هرجایی که دیواره زدیم هم روشنایی احیا کردیم و هم درختان جنگلی عمدتا بلوط، چنار غرس کردیم.
دکتر رحیمی در پایان گفت: خیلی ها نگران این بودند و می گفتند اگه شما این صنوبر ها را قطع کنید و فضای سبز را از بین ببرید، حیف است؛ اما برای اجرای پروژه بلاجبار برخی از مناطق مجبور هستیم که این کار را انجام بدهیم و جایگزین آن درخت غیرصنعتی وجنگلی غرس می شود تا کسی نتواند درخت را از بین ببرد و ماندگاری درختان چنار و بلوط که سازگاری با جغرافیای مازندران هم دارند بسیار بیشتراز درخت صنعتی صنوبر است که خیلی ها تعرض می کنند و این چوب را به نوعی شبانه و مخفیانه تخریب می کنند و از بین می برند، چون چوبش قیمتی می باشد.