12

آیین افتتاح همزمان ۳۸ پروژه بخش کشاورزی مازندران با اعتبار ۹۸ میلیارد تومان

  • کد خبر : 4625
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۲
آیین افتتاح همزمان ۳۸ پروژه بخش کشاورزی مازندران با اعتبار ۹۸ میلیارد تومان
آیین افتتاح همزمان ۳۸ پروژه بخش کشاورزی مازندران با اعتبار ۹۸ میلیارد تومان با حضور شایگان ادیبی مجری طرح برنج وزارت جهاد‌کشاورزی، حسن عنایتی رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندارن، روح‌الله علیزاده فرماندار محمودآباد، حجت‌الاسلام مهدی تقی‌زاده امام جمعه سرخ‌رود، امین رنجکش بخشدار سرخ‌رود و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی در روستای چهارافرا بخش سرخ‌رود به‌منظور بهره‌برداری از شالیکوبی و بسته‌‌بندی برنج در این روستا با ظرفیت ۸ هزار و ۵۰۰ تن و اعتبار ۱۳۰ میلیارد ریال برگزار شده است.

به گزارش “خط شمال” حسن عنایتی رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران پیش ازظهر دوشنبه در مراسم افتتاح با بیان اینکه ظرفیت محمودآباد در بخش کشاورزی بسیار بالا است، اظهار داشت: خدمات خوبی بعد از پیروزی انقلاب در بخش کشاورزی رقم خورد که شامل ۸۰ درصد از تأمین امنیت غذایی است و تاکنون 38 هزار هکتار کشت قراردادی برنج در استان با کشاورزان منعقد شد و این طرح در دست اجرا است.

وی تصریح کرد: ۱۳۰ میلیون تن از محصولات کشاورزی با کیفیت بالا که در دنیا شناخته شده بوده در حال تولید است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: یکی از افتخارات نظام اسلامی به فرمان تاریخی امام تأسیس جهاد سازندگی بود برای آبادانی و توسعه و در تمام نقاط کشور نقش بارز خود را ایفا کرده است و مدیریت جهادی اهمیت و قداست را نشان می‌دهد.

عنایتی خاطرنشان کرد: در زمینه امنیت غذایی اتفاقات خوبی رقم خورد که امسال در سالی که به نام دانش بنیان است شاهد افزایش امنیت غذایی خواهیم بود.

وی ادامه داد: در برخی از نقاط در تأمین کالای اساسی شاید مشکلاتی باشد اما کسری نخواهیم داشت و در سیلوهای بندر امیرآباد گندم زیادی ذخیره است و توان تأمین وجود دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: وقفه‌ای در رفع مشکلات کشاورزی خصوصاً تولید برنج ایجاد نخواهد شد و به دنبال پایداری مورد نظر جهاد کشاورزی هستیم.

عنایتی با بیان اینکه امروز ۳ پروژه با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان در محمودآباد به بهره‌برداری می‌رسد، اظهار کرد: هزار و ۲۰۰ کارخانه شالی‌کوبی و بالای ۱۸۰ واحد سرت در استان مازندران داریم.

وی یادآورشد: در برنامه آتی به دنبال ساختارسازی و امنیت غذایی هستیم تا با قیمت بالا در داخل و خارج کشور عرضه شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۳۸ هزار هکتار در بخش کشاورزی برای سازمان‌دهی برنج با کشاورزان قرارداد منعقد شده است.

عنایتی بیان کرد: وضعیت برنج شاید امروز به واسطه حضور دلالان به سود کشاورز و مصرف کننده نباشد اما به دنبال ایجاد قیمت‌گذاری مناسب هستیم تا در ماه‌های آتی با عرضه برنج به بازار مشکلی پیش نیاید.

روح‌الله علیزاده فرماندار محمودآباد در مراسم آئین افتتاح همزمان ۳۸ پروژه بخش کشاورزی مازندران با بیان اینکه این شهرستان در حوزه گل و گیاه، برنج، گردشگری و آبزی‌پروی در استان جایگاه خاصی دارد، اظهار داشت: تسهیل‌گری در حوزه تولید داخلی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان از وظایف ما خواهد بود تا در بخش صادرات موفق‌تر باشیم.

وی تصریح کرد: ظرفیت اشتغال‌زایی در محمودآباد بالا است و با کمک جهاد کشاورزی می‌توان فرصت‌های خوبی برای جوانان ایجاد کرد.

فرماندار محمودآباد گفت: مدرن کردن کارخانجات از نیازهای این شهرستان برای کاهش هدر رفت تولیدات خواهد بود که امروز نمونه‌ای از آن در این شهرستان به بهره‌برداری می‌رسد.

حجت‌الاسلام مهدی تقی‌زاده امام جمعه سرخ‌رود در این مراسم اظهار داشت: امروز در یک عصر نابرابر و ظالمانه تحریم‌ها خدمات ارزنده‌ای از سوی مسئولان در حال انجام است و در بستر خصوصی با ایجاد بنگاه‌های اقتصادی به کمک دولت آمده است.

وی افزود: برنج با برنج و مشقات زیادی تولید می‌شود و طی دو سال اخیر با افزایش قیمت برنج کمی امید به دل کشاورزان جوانه زد که نیاز است جهاد کشاورزی درصدد رفع مشکلات تولیدکنندگان در این عرصه باشند.

امام جمعه سرخ‌رود خاطرنشان کرد: حمایت از قشر کشاورز در جامعه امروز از مهم‌ترین رسالت مسئولین است تا در بخش صادرات نیز توانمندتر عمل کنیم‌.

محمد هادی‌زاده مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد در مراسم افتتاح این کارخانه اظهار کرد: نوسازی کارخانجات شالیکوبی یکی از مهمترین اقدامات در راستای صنعتی شدن استان است.

وی افزود: وجود کارخانه های شالیکوبی مدرن میتواند با کاهش ضایعات و افزایش تولید علاوه بر رونق اقتصادی موجب بهبود معیشت و در نتیجه ارتقاء انگیزه کاری کشاورزان شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد افزود: برنج به عنوان مهمترین محصول استراتژیک، نقش مهمی در امنیت غذایی جامعه دارد.

هادی زاده میزان اعتبار هزینه شده برای افتتاح این کارخانه شالیکوبی مدرن و بسته بندی برنج را 130 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: 30 میلیارد ریال از این مبلغ با اعطای تسهیلات سامانه سیتا تامین شد.

این مسئول اظهار کرد: علاوه بر تولید محصولات خام، فرآوری و تبدیل و نگهداری این مواد نیز جزء وظایف ذاتی جهاد کشاورزی است.

وی از وجود بیش از 85 کارخانه شالیکوبی در شهرستان محمودآباد خبر داد و گفت: 45 کارخانه شالیکوبی در سطح این شهرستان به صورت سنتی فعالیت می کنند که در تلاشیم با حذف کارخانه های سنتی و مساعدت در احداث کارخانه های مدرن، میزان بهره وری در تولید محصول برنج را افزایش دهیم.

هادی زاده با بیان اینکه کارخانه های مدرن شالیکوبی 4 برابر کارخانه های سنتی ظرفیت دارند، خاطرنشان کرد: تجمیع کارخانه های سنتی و ایجاد کارخانه های مدرن از سیاست های اصلی جهاد کشاورزی است که با کمک بخش خصوصی پیگیری می شود.

وی با بیان اینکه این کارخانه ظرفیت تبدیل سالیانه 3500 هزار تن شلتوک به برنج را داراست، افزود: زیر بنا کارخانه مذکور 2700 متر مربع است و در زمینی به مساحت 1567 متر مربع احداث شده است و با بهره برداری از آن برای 7 نفر ایجاد اشتغال می شود

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد مجهز بودن این کارخانه را به دستگاه سورتینگ و بسته بندی برنج و غلات با ظرفیت تقریبی 5 هزار تن از ویژگی های آن عنوان کرد.

به گزارش “خط شمال” گفتنی‌ست مرمت و لایروبی آب‌بندان در روستای بونده با اعتبار ۲۵ میلیارد ریال با مساحت ۴۵ هکتار و بهره‌برداری تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری در روستای برنج‌ده در مساحت ۵۴ هکتاری و اعتبار ۴۵ میلیارد ریالی از دیگر پروژه‌هایی بوده که امروز در شهرستان محمودآباد به بهره‌برداری رسیده است‌.

 

لینک کوتاه : https://khateshomal.ir/?p=4625

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.