به گزارش خط شمال ؛ محمد هادیزاده، مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان، با اعلام این خبر گفت: این پروژههای آموزشی بلندمدت با هدف ایجاد ارتباط مؤثر بین محققان، بهرهبرداران و مروجان کشاورزی، و ارائه آخرین یافتههای تحقیقاتی برای بهبود کمی و کیفی تولید در بخشهای مختلف کشاورزی اجرا میشود.
هادیزاده افزود: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با همکاری 11 محقق به عنوان مدرس، هماهنگیهای لازم را برای اجرای این 19 سایت الگویی برنج آغاز کرده است. این سایتها با محوریت ترویج کشت مکانیزه، کاهش مصرف نهادههای کشاورزی، تولید محصول سالم، استفاده بهینه از خاک و مدیریت منابع، بهویژه مصرف بهینه آب، فعالیت خواهند کرد.
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد با اشاره به اهمیت نظام نوین ترویج و طرح پهنهبندی، تأکید کرد: محقق معین باید با هماهنگی بخشهای مختلف، پاسخگوی مشکلات کارشناسان مروج در این مراکز باشد.
وی با بیان اینکه اداره ترویج آماده هرگونه همکاری با محققان، پژوهشگران مراکز تحقیقاتی و بخش خصوصی است، ابراز امیدواری کرد که با بهرهگیری از آموزههای علمی و توصیههای فنی محققان، شاهد تحولات چشمگیر و ایجاد توسعه پایدار در کشاورزی دانشبنیان باشیم.
هادیزاده با تأکید بر اینکه هدف اصلی وزارت جهاد کشاورزی و سازمانهای وابسته، تأمین امنیت غذایی است، خاطرنشان کرد: این سایتها در روستاهای شرفتی، میرعلمده، برنجده، رودپشت، اسکنده، معلمکلا، بائوده علیا، حاجیکلای سفلی و احمدآباد کلیج در حال برگزاری است و انتظار میرود نتایج مثبتی در راستای بهبود تولید و بهرهوری در کشت برنج داشته باشد.