2

برخورد سلیقه‌ای برای دعوت رسانه‌ها در جلسات اداری

  • کد خبر : 7573
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۰:۰۲
برخورد سلیقه‌ای برای دعوت رسانه‌ها در جلسات اداری
آیا دعوت گزینشی خبرنگاران در جلسات اداری شهرستان به دلیل ترس از افشای نقاط ضعف است؟ آیا انتخاب خبرنگاران بر اساس شایستگی است یا بر اساس سلیقه؟

به گزارش “خط شمال” آیا فرماندار محمودآباد به ضرورت اطلاع رسانی از اقدامات دولت در شهرستان به عنوان نماینده عالی دولت اشرافیت ندارد یا فقط این عرصه برای رسانه ها و جریان های موافق خودش فراهم می سازد؟ همگی این ها سوال های است که ذهن خبرنگاران و فعالان رسانه ای محمودآباد و سرخ رود را در آستانه یک سال مدیریت روح الله علیزاده فرماندار محمودآباد مشغول کرده است.

از زمان حضور روح الله علیزاده به عنوان یازدهمین و دومین فرماندار بومی شهرستان محمودآباد انتظار می رفت فضای شهرستان در راستای تحقق سیاست های دولت شاهد تحول اداری باشیم و این درحالی است که جابجایی مدیران و انتصاب های ضعیف شاید مهم ترین کارنامه اداری علیزاده در محمودآباد به شمار برود و پرهیز از دعوت خبرنگاران در جلسات و ضعف شدید در حوزه اطلاع رسانی و روابط عمومی را می توان از دیگر خصایص برجسته مدیریتی روح الله علیزاده در محمودآباد دانست.

بطور مثال طی دو هفته گذشته روح الله سلگی معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران دو بار برای حضور در جلسه فرمانداران و ستاد خدمات سفر نوروزی در محمودآباد حضور یافته است ولی هیچ یک از خبرنگاران و رسانه های محمودآباد دعوت نشدند و حتی روابط عمومی فرمانداری نیز اطلاع رسانی لازم در این حوزه را انجام نداده است و این در حالی است که روح الله سلگی معاون سیاسی استاندار مازندران در مصاحبه اختصاصی با محمودآباد آنلاین رسماً اعلام کرد ممنوعیتی بابت حضور خبرنگاران در جلسه وجود نداشته و می توانستند در جلسه دعوت و حاضر باشند.

از مراسم تجلیل از خبرنگاران شهرستان که با بی مهری مدیران و صندلی های خالی سالن برگزار شد، تا جلسات شورای اداری و آیین های تودیع و معارفه معاونین و بخشدار مرکزی تا جلساتی که می توانست حضور خبرنگاران اثربخشی جلسات را بیشتر کند همگی حاکی از بی توجهی فرماندار شهرستان به جایگاه خبرنگاران و کارکرد رسانه در عصر ارتباطات دارد.

روح الله علیزاده و تمام مدیران ادارات باید بدانند رسانه رکن چهارم دموکراسی در جامعه مدنی ما بشمار می رود و عدم اطلاع رسانی به مردم از اقدامات دولت و دولتمردان جز ایجاد شکاف بین مردم و مسئولین و بی اعتمادی شهروندان چیزی دیگری را به نمایش نخواهد گذاشت و شاید امید آفرینی و ایجاد احساس تعلق به شهر و کشور مهمترین رسالت خبرنگاران باشد که با مهری مسئولین ، خبرنگاران در این بخش تنها و بی انگیزه باشند.

بی شک بعد از انتشار این یادداشت فرماندار و سایر مدیران ادارات تاب انتقاد پذیری را نداشته باشند و واکنش نشان بدهند ولی باید یادآوری کنیم خبرنگاران زبان و نماینده مردم هستند و جز طرح مشکلات مردم خواسته شخصی ندارند و مردم از نمایندگان خود انتظار دارند امانت داری و صداقت را رعایت کنند و سکوت در این بخش را برای متولیان رسانه نمی پسندند و شاید عنوان خیانت را نیز به این قشر مظلوم تعمیم دهند.

در خاتمه لازم بذکر است شهرستان محمودآباد با بیش از صد هزار نفر جمعیت دارای یک فصلنامه و 5 پایگاه خبری رسمی و 3 هفته نامه و بیش از 25 خبرنگار و تعداد پرشماری فعال فضای مجازی دارد که همگی می توانند برای همراه سازی مردم با مسئولین و آگاهی بخشی به جامعه و مشارکت اجتماعی شهروندان در کنار مسئولین باشند و جمله تکراری پل ارتباطی بین مردم و مسئولین و مشاورین امین مسئولین دیگر منسوخ شده است و مدیران باید به ضرورت پیوست رسانه ای اقدامات خود جدی تر نگاه کنند.

لینک کوتاه : https://khateshomal.ir/?p=7573

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.